fredag 17 augusti 2007

Haggis = check!

Jag såg/läste/hörde något i morse som jag tänkte kommentera lite på; tyvärr har jag totalt glömt bort vad... Sedan senast:

Cocktailparty hos Martin, väldigt trevligt, lyckades t.o.m. masa mig upp till jobbet inte så vansinnigt försenad. En av de större lärdomarna från kvällen var att en shaker inte nödvändigtvis är ren bara för att den är ursköljd. Citronrester fungerar inte jättebra tillsammans med Amarula.

Jobba, jobba, jobba, jobba. Nu börjar folk komma tillbaka så att det är lite mindre ödsligt. Visserligen är man aldrig ensam med turisthorderna konstant strömmande.

Nytt ölrekord på på Dovas: 128 stycken Norrlands guld 50 cl! Jag bidrog bara med fem, men var å andra sidan inte där hela kvällen. Nästa gång satsar vi på 200!

Höjdpunkten: Antons svensexa! 16 killar som fiser ikapp på ett hostel i Glasgow.

Resultat från resan:
Gigantiskt överviktiga skottar - check!
Absurda mängder öl - check!
Osunt äckliga fish & chips - check!
Deep-fried Mars bar - inte check :(
Deep-fried pizza - inte check :(
Haggis - check!
Whisky - check!
Fotboll - check! (Rangers vs. S:t Mirren, Ibrox Stadium)

Reseberättelse i korthet:
Dag 1: kidnappa Anton, dricka öl i Humlan, spela fotboll i Humlan, äta middag och dricka öl på Galways, Centralstationen, ge Anton en ny frisyr, åka till Skavsta, dricka öl på flygplatsen, dricka öl på planet, transfer till Glasgow, dricka öl i puben på Euro Hostel, äta fish & chips, dricka öl på rummet, sova.

Dag 2: Snabb öl innan frukost, frukost, dricka öl på Crystal Palace, dricka öl på The Pot Still, dricka Buckfast i gränd, slänga tre och en halv pava Buckfast, åka till Ibrox, se på fotboll, tappa bort gänget i tunnelbanan, dricka öl på Coopers, äta middag och dricka vin (sic!) på Stravaigin, byta om, inte komma in på klubben, hamna på bögpub med karaoke, komma in på klubben, dricka öl och dansa natten lång, äta samosas, fnittra på rummet, sova.

Dag 3: Engelsk frukost på Crystal Palace, läsa tidningar, åka till Prestwick, utrymma flygplatsen i spöregn, dricka öl och se på fotboll på flygplatsen, dricka öl på planet, fastna på E4:an i kö vid Södertälje, hemma.

Phew!

1 kommentar:

Mathias Hellsten sa...

Hej.

Rangers-fan?

Lust att försöka få igång en svensk RFC? Spana in http://swedishloyals.wordpress.com/ och hör av dig där.

Mathias